Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak Aloe

Minyak Aloe
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Aloe Oil

Asal: China, Amerika
Kaedah pengekstrakan: Penyulingan wap
Rupa: Cecair kuning
Bahagian Loji: Batang
Kandungan: ≥58% asid linoleik
CAS NO.:85507-69-3,100084-89-7
EINECS NO.:287-390-8,309-126-3


Pengenalan Minyak Aloe
Aloe Vera dengan keupayaan antibakteria dan pelembab yang sangat berkuasa, pemutihan, anti-penuaan, popular oleh pengeluar kosmetik. Bagi kulit sensitif, minyak lidah buaya bukan sahaja mempunyai pertalian yang kuat untuk pembaikan kulit yang terbakar matahari, yang merupakan hasil yang baik. Minyak Aloe Vera adalah minyak sayuran semulajadi berasaskan asid C12 ~ C14, Ia boleh digunakan secara meluas dalam bidang makanan, kosmetik, farmaseutikal, kimia dan lain-lain.


Permohonan Minyak Aloe
1.Memberikannya kepada kulit secara langsung; gunakannya sebagai tambahan yang dimasukkan ke dalam kosmetik
2.Aditif aditif yang dimasukkan ke dalam produk makanan dan kesihatan; dan menggunakannya sebagai fasa minyak untuk membuat kapsul minyak.


Carta aliran

Aloe Oil.jpg


Fungsi Minyak Aloe
1. Antiinflamasi. Aloe bradykinin dan enzim angiotensin tahan terhadap keradangan bersama. Polysaccharides terutamanya aloe boleh meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
2. Pensterilan. Aloe vera tincture (Aloetin). Bahan antibakteria yang kuat yang boleh membunuh kulat, acuan, bakteria, virus dan kuman lain, menindas dan menghapuskan pertumbuhan dan pengeluaran semula patogen.
3. Detoksifikasi. Lidah lidah kerana sejuk pahit untuk membendung tindanan imun yang berlebihan dengan fungsi phagocytic dipertingkatkan peranan yang dapat menghilangkan badan sisa metabolik.
4.Beauty. Polysaccharides dan vitamin Aloe pada kulit manusia mempunyai pemakanan yang baik, pelembab, kesan pemutihan. Terutama gadis-gadis muda yang paling merisaukan jerawat, jerawat aloe penghapusan mempunyai kesan yang baik.
5. Perut dan dilepaskan. Aloe Aloe emodin glycosides (aloin), aloe emodin (emodin) memainkan bahan aktif, seperti selera makan, kesan pelepasan usus besar.
6. darah jantung. Aloe isocitrate kalsium mempunyai jantung yang kuat, menggalakkan peredaran darah, melembutkan arteri yang keras, kadar kolesterol yang lebih rendah, pengembangan peranan kapilari, peredaran darah, mengurangkan kolesterol, mengurangkan beban jantung, tekanan darah tetap normal, darah yang jelas "toksin."
7. Penjanaan imun. Aloin A, hormon dan nektar peptida polysaccharide trauma (Ke-2) dengan anti-virus dan jangkitan lain, menggalakkan penyembuhan kesan penyembuhan luka, terdapat anti-radang, panas dan bengkak, melembutkan kulit, menjaga fungsi daya tahan sel, dan curdlan callus acid digabungkan dengan luka penyembuhan masih aktif.
8. Kekebalan anti-tumor. Polysaccharides Aloe likat bahan dengan imuniti yang lebih baik dan menghalang pertumbuhan sel yang tidak normal memusnahkan peranan, untuk mencapai tujuan kanser.
9. tabir suria. Anthraquinone total lidah boleh menyerap UVA, segmen ultraviolet UVB untuk mencegah penuaan sinar matahari dan kulit terbakar.

10. Anti-penuaan. Kaya dengan mono dan polysaccharides, vitamin dan mineral, penuaan sel mempunyai kesan terapeutik yang ketara dan mengurangkan kedutan.


Sijil Analisis

COA of Aloe Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan
Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Pure Aloe Oil.jpg

Aloe Oil Price.jpg


SyarikatXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar minyak buaya China yang profesional, untuk semua yang anda perlukan dengan harga yang terbaik, organik, 100% murni, sifat, dan GMO kilang aloe GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak biji aloe vera, minyak aloe vera, minyak aloe organik, 85507-69-3, 100084-89-7, 287-390-8, 309-126-3, ekstrak aloe vera, minyak aloe tulen , asid linoleat dari kami.

Siasatan