Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak Badam Manis

Minyak Badam Manis
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas 0010010 nbsp;

Nama Produk

Minyak Badam Manis

Nama lain

Minyak badam

Spesifikasi

≥ 65% Asid Oleik

Penampilan

Cecair kuning muda

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Tekanan Sejuk

Bahagian Tumbuhan

Kacang

Asal

China

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZBIOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik


Pengenalan 0010010 nbsp;

Minyak badam manis adalah minyak coklat keemasan yang diekstrak dari kacang almond manis. Minyak badam pahit sangat toksik dan harus dielakkan. Separuh dari berat badam manis itu sendiri mengandungi minyak, sehingga dapat diekstrak dalam jumlah besar. Dalam bentuknya yang suci, bau sedikit dan tidak berbau wangi serta pewangi. Minyak almond manis mempunyai sejarah yang panjang dan luas, bermula dari orang Mesir, ketika digunakan untuk menguatkan rambut dan sebagai pelembab kulit.


Fungsi 0010010 nbsp;

1. Oleh kerana penambahan tokoferol semula jadi, minyak badam menunjukkan kestabilan yang lebih tinggi dari masa ke masa.

2. Minyak badam manis berlaku dengan mudah, menawarkan penembusan mendalam dan pengekalan kelembapan yang ketara bersama dengan khasiat tinggi.

3. Minyak badam adalah ciri khas dari kebanyakan minyak pembawa. 0010010 nbsp;

4. Minyak almond juga mengandungi vitamin A, B 1, B 2, B 6 dengan sejumlah kecil Vitamin E dan D. Oleh kerana terdapatnya Vitamin E, minyaknya antioksidan. Antioksidan melindungi struktur sel penting dengan meneutralkan radikal bebas. Vitamin E topikal telah terbukti mempunyai banyak manfaat kulit.


Menggunakan 0010010 nbsp;

1. Untuk penggunaan topikal, minyak badam manis dapat menyembuhkan luka bakar kulit dangkal, menenangkan kulit kering dan retak, dan kulit yang terkena penyakit kulit, eksim dan psoriasis.

2. Digunakan dalam urutan, Sweet Almond Oil dapat melegakan sakit otot dan sakit dengan melegakan keletihan otot, ketegangan, dan simpul. 0010010 nbsp;

3. Digunakan pada rambut, Minyak Almond melambatkan keguguran rambut, menyokong pertumbuhan dan pemeliharaan helai tebal, lembut dan sihat. Dengan memperkenalkan semula minyak pelindung semula jadi mereka, Minyak Almond manis menghidrat rambut dan kulit kepala untuk memperbaiki kekeringan, kerosakan, dan kepekaan.

4. Digunakan secara perubatan, minyak badam manis berfungsi sebagai agen penenang untuk melegakan ruam kulit yang ditandai dengan keradangan, kekasaran, kesakitan, kerengsaan dan sensasi terbakar.

Almond Oil.jpg


Permohonan
Minyak Almond Manis boleh digunakan terus ke rambut dan kulit. Ia juga mudah digabungkan sebagai bahan aktif atau pembawa yang sangat baik dalam produk penjagaan rambut dan kulit. Dos yang disyorkan adalah antara 3% hingga 8%.

FZBIOTECH Package

Pure Almond Oil.jpg



Siasatan