Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak badam

Minyak badam
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas Almond Oil
Asal: China
Rupa: cecair kuning cerah
Loji yang digunakan: Kacang
Kaedah pengekstrakan: Tekanan Dingin
Kandungan: ≥65% asid oleik
CAS NO.:72869-69-3,8007-69-0


Pengenalan Almond Oil
Minyak badam adalah minyak ringan, coklat keemasan yang diekstrak daripada kacang badam manis. Minyak dari kacang kacang almond di sisi lain, sangat beracun dan harus dielakkan. Separuh berat kacang badam itu sendiri terdiri daripada minyak dan oleh itu boleh diekstrak dalam jumlah yang banyak. Dalam bentuk tulennya, ia tidak mempunyai sebarang bau dan mempunyai bau samar-samar. Minyak itu mempunyai sejarah yang panjang dan luas, sejak kembali kepada orang Mesir yang digunakan untuk menguatkan rambut dan sebagai kulit emolien.


Fungsi Almond Oil
1. Minyak almond mempamerkan kestabilan yang lebih baik dari masa ke masa disebabkan penambahan tocopherols semula jadi.
2. Minyak almond digunakan dengan mudah, menawarkan penembusan yang mendalam dan pengekalan kelembapan yang ketara bersama-sama dengan sifat berkhasiat tinggi.
3. Minyak almond adalah ciri-ciri aroma yang paling sedikit minyak pembawa.
4. Minyak almond juga mengandungi vitamin A, B1, B2, B6 dengan sedikit Vitamin E dan D. Kerana kehadiran Vitamin E minyak mempunyai keupayaan antioksidan. Antioksidan melindungi struktur sel penting dengan meneutralkan radikal bebas. Vitamin E Topikal telah menunjukkan pelbagai manfaat kulit.


Carta aliran

Almond Oil.jpg


Permohonan Almond Oil
Minyak Almond boleh digunakan terus ke rambut dan kulit. Ia juga mungkin mudah digabungkan sebagai bahan aktif atau pembawa yang hebat dalam penjagaan rambut dan produk kulit. Dos yang disyorkan adalah antara 3% hingga 8%.


Penghantaran & Penyimpanan
Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Almond Oil Price.jpg

Pure Almond Oil.jpg


SyarikatXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar minyak kumbang langsir profesional, pengeluar minyak kernel aprikot, untuk semua yang anda perlukan dengan harga yang terbaik, organik, 100% tulen, alam semulajadi, dan minyak almond kilang GMP, minyak kernel aprikot , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak biji aprikot pukal dan minyak kuantiti yang banyak, minyak biji aprikot, minyak pati badam, minyak badam semulajadi, minyak badam organik, minyak badam tulen, minyak badam manis, 72869-69-3, 8007-69-0, minyak isirong aprikot dari kami.

Siasatan