Banner
Rumah > Produk >> Serbuk Loji >> Buah Minum Buah

Serbuk Koko Alkali

Serbuk Koko Alkali
FZBIOTECH Cocoa Powder
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Serbuk Koko Alkali

Nama lain: Serbuk Koko Rendah Lemak
Tempat asal: Wilayah Yunnan, China
Sebahagian daripada Digunakan: Bean
Rupa: Serbuk Brown Dark, tiada ketulan, tiada kekotoran yang kelihatan
Kaedah Pengeluaran: SD (Pengeringan Semburan)
Spesifikasi: 50-400 mesh mengikut permintaan pelanggan


Pengenalan Serbuk Koko Alkali

Serbuk Koko Alkali adalah serbuk yang diperoleh daripada pepejal koko, salah satu daripada dua komponen minuman keras coklat. Minuman coklat adalah bahan yang diperoleh selama proses pembuatan yang mengubah kacang coklat menjadi produk cokelat. Serbuk Koko Akalized boleh ditambah kepada barangan yang dipanggang untuk rasa coklat, dibawa dengan susu panas atau air untuk coklat panas, dan digunakan dalam pelbagai cara lain, bergantung pada rasa masak. Kebanyakan pasaran membawa Serbuk Koko, selalunya dengan beberapa pilihan yang ada.
Serbuk Koko Alkalized mengandungi beberapa mineral termasuk kalsium, tembaga, magnesium, fosforus, kalium, sodium dan zink. Semua mineral ini didapati dalam kuantiti yang lebih banyak dalam Serbuk Koko daripada sama ada koko mentega atau minuman keras koko. Pepejal koko juga mengandungi 230 mg kafein dan 2057 mg of theobromine per 100g, yang kebanyakannya tidak terdapat dalam komponen lain dari kacang koko.


Fungsi Serbuk Koko Alkali

1. Ia mempunyai kesan diuretik, perangsang dan santai, dan dapat menurunkan tekanan darah kerana dapat melebarkan saluran darah.
2. Ia mempunyai sifat perangsang, sama dengan kafein. Tidak seperti theobromine kafein tidak menjejaskan sistem saraf pusat.
3. Ia juga boleh melegakan otot bronchi dalam paru-paru.
4.Ia secara berkesan boleh menggalakkan sistem otot dan badan yang mencerminkan, juga boleh merangsang peredaran darah dan mencapai kesan kehilangan berat badan.
5. Ia juga digunakan untuk melawan alopecia, luka bakar, batuk, bibir kering, mata, demam, kelesuan, malaria, nefrosis, partisan, reumatik, snakebite, dan luka.


Penggunaan Serbuk Koko Alkali

Produk Perubatan dan Kesihatan, Produk Pemakanan Kesihatan, Makanan Kanak-kanak, Minuman Pepejal, Produk Tenusu, Makanan Mudah, Makanan Yang Terjun, Perasa, Makanan Quinquagenarian, Produk Bakeri, Makanan Snek, Minuman Sejuk dan Makanan ringan, dan lain-lain.


Jumlah Penambahan Cadangan
Minuman Pepejal (5%), Minum (5%), Makanan Snek (3-5%), Perubatan dan Produk Kesihatan (5-20%).


Sijil Analisis

Cocoa Powder.jpg

Penghantaran & Pakej

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 1kg / Beg & 20kg / Kadbod (10kg / Beg * 2 Beg), Kadbod Saiz 47cm * 36cm * 33cm

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Serbuk Koko Alkali


Imej Syarikat


Pembekal Serbuk Koko Alkali

Pengilang Serbuk Koko Alkali

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar serbuk koko yang beralkali Cina profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, sifat, dan kilang GMP kilang alkali beralkali, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk serbuk koko berasaskan pukal borong dan kuantiti tinggi, serbuk koko berasaskan alkali, serbuk koko berasaskan alkali, spesifikasi serbuk koko yang beralkali, serbuk koko rendah lemak, serbuk koko berasaskan alkali dari kami.

Siasatan