Banner
Rumah > tentang kami

FZBIOTECH pendek untuk Xi'an Fengzu biologi Technology Co, Ltd, dengan mengkhusus di dalam pengeluaran bahan mentah kilang serbuk, ekstrak tumbuhan, loji minyak dan produk-produk racun biologi, OEM juga disediakan. Dengan kelebihan besar inovasi teknikal kapasiti dan rizab yang banyak pengetahuan tentang produk herba semulajadi, ia telah menduduki dalam senarai syarikat pengeluaran ekstrak tumbuhan pemimpin.

Inovasi menggalakkan pembangunan dan teknologi membawa kepada masa depan. FZBIOTECH telah devoting untuk menyelidik dan membangunkan loji ekstrak selama lebih 10 tahun. Dengan tegas dan Sains Pengurusan, pasukan teknikal yang kukuh, teknologi pengeluaran yang matang dan bergantung kepada sumber-sumber tumbuhan yang unik di bawah pergunungan Qinling dan sumber air, kami percaya FZBIOTECH akan menjadi rakan kongsi yang terbaik dalam Nutraceutical, kosmetik, Industri penjagaan kesihatan dan farmaseutikal.

FZBIOTECH ditubuhkan pada tahun 2004, dan terletak di Daerah Wugong Industrial Park, Xianyang, Shaanxi. Semasa pengeluaran asas meliputi 27,000 m2. Kapasiti pengeluaran kami adalah 3000 tan/tahun. Dan terdapat 10 set peralatan perahan di kedai-kedai kerja kami dan kami akan simpan dalam membesarkan kapasiti pengeluaran kami.

Kami berpegang kepada prinsip "Baca Agung, berasaskan kredit" dan telah menyediakan pelanggan kami dengan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi dan kecekapan tinggi. Berdasarkan misi kami "Natural Source, fokus sihat", kita usaha untuk mewujudkan situasi menang-menang dengan pelanggan, membina keharmonian dengan masyarakat dan perjuangan untuk dunia hijau dan sihat. Pilih FZBIOTECH. Memilih kehidupan yang sihat!